Ik ben Jari Einiö en afkomstig uit Finland. Daarom heb ik mijn bureau Suomi House JARI genoemd. ‘Suomi’ is in de Finse taal de naam voor Finland. Ik ben geboren in Oitti, ten noorden van Helsinki, en heb een toeristische opleiding gevolgd in Porvoo. Ik heb bijna 25 jaar in de reisindustrie gewerkt bij grote firma’s. Toen ik ontdekte dat er steeds meer behoefte kwam aan een persoonlijke benadering bij het organiseren van reizen en evenementen heb ik ervoor gekozen zelf activiteiten te gaan ontwikkelen. In mijn producten staan de wensen van de klanten centraal. Ik weet me gesteund door het wereldwijde netwerk van bedrijven en personen dat ik in de loop der jaren heb opgebouwd.

Ik ben altijd het meest actief geweest in het aanbieden en uitvoeren van diensten ten behoeve van de reisindustrie. Omdat ik mensen enthousiast kan maken, richt ik me nu ook op individuen en kleine groepen die een bijzondere reis of niet-alledaags evenement willen meemaken. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van excursies en reizen in Noordwest-Europa en Oost-Azië.

Het zal niet verbazen dat ik gespecialiseerd ben in producten voor Finse toeristen die Nederland bezoeken en voor Nederlandse klanten die in Finland hun weg willen vinden. Ook wil ik graag een bijdrage leveren aan de promotie van Finland in het algemeen en aan de culturele uitwisseling tussen Finland en Nederland in het bijzonder. Ik sta echter altijd open voor nieuwe ideeën en ervaringen. Het is goed mogelijk dat die uitmonden in nieuwe producten voor Suomi House JARI.

Wie is Jari